Unnamed (1) (2)

Vores medlemsvirksomhed Versted vil skabe æstetiske og ergonomiske børnemøbler

27 maj 2023
,

Fynsk baserede Verksted søger forbrugernes hjælp til at finansiere stort møbelprojekt til børn, der skal forene æstetik, praktik og ergonomi. 

 

I en crowdfunding-kampagne hos COOP inviterer Verksted nu forbrugerne til at blive en del af den lokalt forankrede virksomheds drøm, om at forene æstetik og praktik. 

 

“Jeg vil skabe børnemøbler som hverken går på kompromis med æstetik eller komfort. Som oprindeligt uddannet ergoterapeut ligger det helt grundlæggende i mig, og jeg håber derfor meget  at kunne udfolde vores projekt”

Sofie, kreativ direktør

 

Foreningen af æstetik og praktik i en hyldest til familiens hverdag, er den bærende værdi i alt hvad Verksted designer og producerer. Virksomheden har gennem de seneste år opnået stor succes med interiør, særligt til børn. Herunder deres meget populære højdemålere, mindekasser, milepælskort og meget mere. 

 

For nylig har virksomheden været udvalgt som en del af Creators Community på designmessen Formland. Her præsenterede virksomheden deres sortiment for Business to business-segmentet med stor succes. 

 

Opkvalificerer udskældte materialer gennem formgivning

Virksomhedens primære materialer er træ. Træsorter som fyr, poppel, bambus og birk er de mest anvendte, og det er helt bevidst at virksomheden bruger materialer, som i manges bevidsthed ligger lavt i materialehierarkiet:

 

“Mange af vores kunder overraskes faktisk over potentialet i de her materialer. Vi er meget stolte af at løfte de her smukke materialer op i hierarkiet gennem formgivning”

Sofie, kreativ direktør

 

Verksted er konstant bevidste om deres ansvar for klimaet og tilgængelige ressourcer. Bæredygtighed er en bred betegnelse for Verksted, og de tager ansvaret alvorligt. 

 

“Det er vi meget bevidste om i en branche, der grundlæggende producerer nice-to-have produkter. “

Sofie, Kreativ direktør

 

Virksomheden er forankret på Østfyn, hvorfra der både designes og fremstilles, hvilket virksomheden ikke går på kompromis med, idet den nære proces sikrer den allerbedste kvalitet. 

 

Link til kampagne

https://crowdfunding.coop.dk/project/1816/description

 

Kontaktoplysninger

Verksted I/S

Direktør Sofie Kirk Henriksen

Agertoften 1, hal 7

5550 Langeskov

mail: info@verksted.dk

tlf.: 51540833