Network

Skab udvikling hos dig selv og din virksomhed

20 aug 2018

Så er der kun 3 dage til at vores nye netværk for ejere og ledere, der ønsker at udvikle dem selv og deres virksomhed, starter op.

At drive og udvikle en virksomhed med succes, kræver blandt andet en stærk vilje, høj motivation, skarpt fokus og selvtillid. I indlæg og aktiviteter vil netværksfacilitator Kenneth Dreyer, som til dagligt arbejder som coach og mentaltræner, stille skarpt på, hvordan viden og værktøjer fra præstationsoptimering og mentaltræning kan hjælpe din virksomhed med at nå de mål, som du ønsker på både kort og langt sigt.

Du har et godt stykke hen ad vejen mulighed for at præge netværket, så du føler at indhold og form passer dig. Vi vil løbende arbejde på at udvikle netværksmøderne og der vil altid være lydhørhed over for idéer til indhold og aktiviteter, som du mener kan hjælpe deltagerne.

Mød op til netværkets møder og flyt dig selv og din virksomhed gennem spændende input.

Udover at fokusere på personlig udvikling, så vil vi løbende have diverse gæsteforedrag.

Denne gang får vi besøg af Christian Møller Nielsen, som er uddannet Sommelier og har egen vinforretning. Christian har arbejdet med vine de sidste 10 år, og åbnede i juli måned en popup vinbar i kerteminde. Han er specialist i spanske vine og hans motto er :

En dag uden vin, er en spildt dag

Vi glæder os til at byde Christian velkommen og ser meget frem til at høre ham fortælle om vine generelt, ligesom vi også vil blive beriget med anekdoter fra EM 92´ hvor hans far Richard Møller Nielsen var en af hovedpersonerne bag den historiske bedrift, hvor det danske fodboldlandshold blev europamestre.

Vores første møde løber af stablen torsdag den 23 August kl 16.30 – 18.00 og du kan tilmelde dig ved at sende os en mail på info@ostfyn.dk

Vi glæder os til at se dig