Lindstedt

Mød vores medlemsvirksomhed: Lindstedt graphic design studio

07 apr 2024
,

Charlotte tydeliggør dit brand i grafiske linjer.

Mød Charlotte Lindstedt, som er grafisk designer og kreativ mastermind i Lindstedt graphic design studio. 

Charlotte, fortæl mig hvad det er du præcist laver

”Jeg har en grafisk virksomhed, hvor jeg laver design og grafisk opsætning af alle slags materialer til virksomheder. Det kan være design af logo og visuel identitet til opsætning af alt fra plakater, magasiner, produktkataloger, postkort og årsrapporter.

Hvis bare man kunne være freelance grafiker …

”Det er en drøm, jeg har haft siden jeg tog min uddannelse.

Jeg har elsket hver dag siden jeg tog springet og blev selvstændig – jeg glæder mig altid til det igen bliver mandag og jeg kan fylde min arbejdsuge med spændende grafiske opgaver

Jeg har rigtig mange forskellige slags kunder og både store og små virksomheder. Jeg laver materialer til rigtig mange forskellige brancher fx høreapparater, VVS, psykolog, galleri, restauranter, entreprenør – ja listen er lang og i meget forskellige retninger. ”

Den grafiske proces: Tidsforbrug afhænger af opgaven.

”Ofte kontakter kunden mig, og siger ”jeg skal bruge x…”

Så snakker vi om, hvornår produktet skal være færdigt. Om det skal være et digitalt eller trykt materiale, antal sider, osv. Kunden sender så et dokument med tekst og billeder, og jeg sætter det op efter deres designguide og hvis de ikke har en design guide, så laver jeg et design der passer til deres virksomhed og produkt.

Når jeg har lavet et oplæg til opgaven få kunden det i korrektur – herefter laver jeg tilrettelser efter kundens ønsker. Når opgaven er godkendt af kunden, så laver jeg filen klar til tryk eller til web og søger som reglen også for at opgave bliver tryk og leveret på virksomhedens adresse lige klar til brug. ”

Hjælper kunder med at sikre rette kvalitet

”Jeg har været i gang i så mange år, at jeg har gode dygtige leverandører der trykker mine opgaver. Det gør at jeg altid tilbyder at stå for at trykke opgaven for mine kunder. Så ved jeg, at det bliver trykt i en ordentlig kvalitet til en god pris.

Der er ikke noget værre end, når et lækkert grafisk produkt bliver smadret på et billigt trykkeri.”

Unikt design med afsæt i den enkelte virksomhed

”Når kunderne handler hos mig, får de et godt gennemarbejdet stykke materiale. Jeg leverer ikke noget, der kun er 98% i orden. Jeg brugere altid tid på at sikre, at opgaven spiller mere end 100%.

Det er lavet med kærlighed. For jeg elsker det, jeg laver. Der er et stykke Charlotte i det hele.

Jeg blev på et tidspunkt spurgt, om der er en rød tråd i det alt det jeg har lavet, -om man kan se at det er mig, der står bag? Nej det er der ikke. Det er vidt forskellige virksomheder jeg arbejder for.

Jeg har nogle ideer, som kan bruges til netop den kunde. De kan ikke bruges til andre. Det passer de ikke til. Jeg genbruger ikke. Eller kører samme stil. Hver kunde får deres unikke materiale – og så er der alligevel altid lidt mode -også inde for grafisk design, såsom fx skrifttyper og farver. ”

Hvordan ved du at det har været en god dag?

”Når jeg får lov til at arbejde! Der er ingen dage, der er bedre end andre. Jeg sidder hver dag med min drøm og laver det, jeg rigtig godt kan lide.

Selv ”slavearbejde” hvor jeg f.eks. skal kopiere priser ind i kolonner. Det kan også noget” siger Charlotte eftertænksomt ”Det er sammenblandingen af det hele. Det har været en god dag, når jeg får lov til at lave lidt af det hele – design og grafisk opsætning.”

Har du brug for hjælp til grafiske materialer, f.eks. logo, brochure eller salgsmaterialer, så tag fat i Charlotte og hør hvordan hun kan hjælpe dig og din virksomhed. På telefon 41 11 60 38 eller læs mere på www.lindstedt.dk

I kan også følge hende på facebook eller instagram.