276149287 289726056600576 6941829076409842297 N

Mød vores medlem - RigtigPris

07 okt 2022
,

”Jo, du kan godt sige, at 𝗥𝗶𝗴𝘁𝗶𝗴 𝗣𝗿𝗶𝘀 er en levende og nærværende udgave af PriceRunner,” smiler Morten Ægidius, som er indehaver af virksomheden.  

”Mit arbejde handler om at forhandle priser. Og for dig er mit arbejde altid risikofrit. No cure – no pay! Uanset om du kontakter mig som privatkunde eller som virksomhed. 

Rigtig Pris hjælper nemlig både virksomheder og private kunder med at spare tid og penge. Og lige meget om jeg samarbejder med dig som privatkunde eller som virksomhed, er konceptet det samme:

💰 𝐃𝐮 𝐛𝐞𝐭𝐚𝐥𝐞𝐫 𝐤𝐮𝐧 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐭 𝐚𝐫𝐛𝐞𝐣𝐝𝐞, 𝐧𝐚̊𝐫 𝐣𝐞𝐠 𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐞. 𝐎𝐠 𝐝𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐥ø𝐛, 𝐣𝐞𝐠 𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐠 𝐟𝐨𝐫, 𝐝𝐞𝐥𝐞𝐫 𝐯𝐢 𝐟𝐢𝐟𝐭𝐲-𝐟𝐢𝐟𝐭𝐲.

Morten skænker et koldt glas vand og holder en lille kunstpause, før han fortsætter: ”Mine private kunde har primært fokus på de penge, jeg sparer dem for at betale, imens de virksomheder, jeg forhandler priser for, har fokus på den tid, jeg sparer dem samt den økonomiske gevinst, de opnår. Og begge dele er lige rigtige.

Lad mig starte med virksomhederne, nu vi er i Østfyns Erhvervsråds regi.

Når jeg samarbejder med virksomheder, handler mit arbejde typisk om at pristjekke deres leverandører og forhandle nye (og bedre) priser hjem.

Jeg samarbejder også med virksomheder, der mangler en indkøber, men som ikke ønsker at fastansætte én. De ser ydermere fordelen i, at de kun skal betale for mit arbejde, når jeg får forhandlet en bedre aftale hjem end den, de allerede har.

På den måde sparer jeg både virksomheden for den tid, det tager at forhandle, og forhåbentligt også for penge.”

𝗠𝗼𝗿𝘁𝗲𝗻𝘀 𝗸𝘂𝗻𝗱𝗲, 𝗔𝘂𝗿𝗼𝗿𝗮 𝗡𝗼𝗿𝗱𝗶𝗰, 𝗳𝗼𝗿𝘁æ𝗹𝗹𝗲𝗿:

Hvis vi skulle ansætte en indkøber og betale ham dét, han koster, i stedet for at bruge Rigtig Pris, ville indkøberen skulle spare os for langt større summer end dem, vi allerede sparer med Morten ved roret simpelthen fordi:

1️⃣ vi kun betaler Morten, når han forhandler en fortjeneste hjem – hvilket i sig selv er en gevinst!

2️⃣ en medarbejder er en fast udgift både i form af løn, pension, betalt ferie og sygedage, som er langt mere omkostningstung.    

📍 når vi betaler Morten mange penge, er det kun fordi, vi har sparet mange penge.   

𝗙𝗼𝗿𝗵𝗮𝗻𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗳 𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲𝗿 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗹𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘀𝗮̊ 𝗺𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗼𝗺 𝗮𝘁 𝗴𝗶𝘃𝗲 …

”Når jeg sidder i en forhandlingssituation, kommer jeg ikke langt, hvis jeg bare kræver ind. Hér handler det i lige så høj grad om at kunne give noget til bordet. Og det kan jeg ofte i form at mit netværk.

Netop fordi, jeg forhandler for flere virksomheder, introducerer jeg meget gerne relevante personer for hinanden og bringer på den måde nye kundeemner på bordet de steder, hvor det giver mening.  

Og så kender jeg ofte markedsprisen.

Når du sidder i en produktionsvirksomhed, ved du, hvad du betaler for de emner, du køber hjem fra dine leverandører. Hér taler vi om alt fra emballager og værnemidler til reservedele. Men ofte ved jeg, hvad markedsprisen reelt er, fordi jeg forhandler for flere forskellige virksomheder, som af-og-til bruger de samme leverandører. 

Det betyder, at jeg har lettere ved at forhandle en pris, som gavner begge kunder. Uanset hvad, så kommer jeg tilbage med værdi: Enten en økonomisk værdi eller en værdi, der giver dig ro i maven, fordi du får bekræftet, at den pris, du har fået, er den rigtige,” forklarer Morten.

💬 - 𝗛𝘃𝗮𝗱 𝗽𝗹𝗲𝗷𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝘀𝗮̊ 𝗮𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗵𝗮𝗻𝗱𝗹𝗲?

”Mine forhandlinger spænder utrolig bredt! Og jeg forhandler også i forhold til emner, jeg ikke har noget som helst kendskab til på forhånd. Sådan var det blandt andet, da mit samarbejde med Aurora Nordic startede.

Jeg kendte intet til virksomheden, intet til medicinsk cannabis eller til deres leverandører. Intet. Og alligevel har jeg opnået gode resultater. Min pointe er, at forhandling bygger på teknikker og på hvordan, du håndterer dem. 

Hér er 𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗱 og 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗿 det helt afgørende parametre. Og jo nemmere det er for dig at skabe tillid og en god relation, jo bedre bliver dine resultater.”

𝗜 𝗱𝗮𝗴 𝗲𝗿 𝗮𝗹𝘁 𝗱𝘆𝗿𝘁!

”Vi lever i en tid, hvor priserne stiger hurtigere, end pengepungen kan følge med.

Både private og virksomheder bliver ramt, og rigtig mange kommer til mig med en forhåbning om at betale mindre.

Det kan både være, at du har akut behov for nye hårde hvidevarer, en varmepumpe eller at få tjekket priserne på dine råvarer.

Når jeg forhandler for virksomheder, kan det bl.a. være en prisstigning, jeg forhandler ned. Det er altså ikke en besparelse på den oprindelige pris, vi går i dialog om, men om en besparelse på den fremtidige pris.

Og får jeg forhandlet prisstigningen ned fra fx 10 % til 5 %, så står du faktisk med en ’fortjeneste’ på 5 %.”

💰 𝐓𝐢𝐥 𝐝𝐢𝐠, 𝐝𝐞𝐫 𝐞𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞, 𝐡𝐚𝐫 𝐣𝐞𝐠 𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐩𝐨𝐬𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐦𝐞𝐝, 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐨𝐠𝐬𝐚̊ 𝐛𝐞𝐤𝐫æ𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐣𝐞𝐠 𝐝𝐢𝐠 𝐢, 𝐚𝐭 𝐝𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐬 𝐝𝐮 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐞𝐝𝐞 𝐡𝐚𝐫 𝐟𝐚̊𝐞𝐭, 𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐧 𝐫𝐢𝐠𝐭𝐢𝐠𝐞. 

”For lige at ridse konceptet bag Rigtig Pris op, så opnår du de sammen fordele uanset, om du er privatkunde eller virksomhed:

Når du er privatkunde, hjælper jeg dig med at spare penge, men også med at få bekræftet om den pris, du har fået, er den rigtige pris.

Og jeg hjælper dig risikofrit.

Det betyder, at du kun betaler for mit arbejde, når jeg rent faktisk kommer tilbage til dig med en bedre pris end den, du allerede har fået.

Og kommer jeg tilbage til dig med budskabet om, at den pris, du har fået, ikke kan gøres bedre – jamen, så koster min hjælp dig ingenting,” slutter en forhandlingsparat Morten Ægidius.  

*****

👇 Ser du med i filmen herunder, får du endnu mere viden om, hvad du får ud af at samarbejde med Rigtig Pris.

Jeg håber, vi høres ved!   

☎ 61 480 850 | 📧 m@rigtig-pris.dk