Jesper

Mød vores medlem - Danske Forskingsmæglere Erhverv

28 nov 2022

”Det vigtigste for os er, at vores kunder har den rigtige forsikringsdækning til den bedst mulige pris,” påpeger 𝗨𝗹𝗿𝗶𝗸 𝗚𝗿𝗲𝗻, forsikringsmægler og indehaver af Danske Forsikringsmæglere Erhverv.

”Og vi lægger meget stor vægt på lige præcis dén rækkefølge:

Du skal have den rigtige dækning til den bedst mulige pris!” lyder det fra Ulrik, imens 𝗝𝗲𝘀𝗽𝗲𝗿 𝗠ø𝗹𝗹𝗲𝗿, administrator i virksomheden, supplerer:

”Som forsikringsmæglere har vi absolut ingen interesse i at præsentere dig for den billigste pris, hvis det betyder, at vi går på kompromis med kvaliteten af din virksomheds dækning.”

⁕⁕⁕⁕⁕

Forsikringer er et emne, vi alle sammen har inde på livet i ét eller andet omfang.

Uanset om det er hjem til privaten eller til virksomheden, så er forsikringer noget, nogen elsker at nørde i, imens andre går en stor bue udenom. Og for at finde ud af, hvad det rent faktisk vil sige at være forsikringsmægler, giver vi ordet til et par af dem, der lever og ånder for at sikre vores virksomheder bedst muligt.

💬 - 𝗦𝗮̊ 𝗵𝘃𝗮𝗱 𝘃𝗶𝗹 𝗱𝗲𝘁 𝘀𝗶𝗴𝗲 𝗮𝘁 𝘃æ𝗿𝗲 𝗳𝗼𝗿𝘀𝗶𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗺æ𝗴𝗹𝗲𝗿?

”At være forsikringsmægler til erhvervslivet betyder, at vi håndterer alle dine forsikringer i virksomheden ned til mindste detalje, når vi indgår et samarbejde.

Og som mægler er vi din mand!

I enhver kommunikation eller forhandling med forsikringsbranchen, sidder vi på din side af bordet – modsat assurandørerne, der hver især repræsenterer deres forsikringsselskaber. Vi arbejder imidlertid sammen med dem alle – og har du brug for en helt særlig type forsikring, vi ikke kan finde i Danmark, har vi også mulighed for at samarbejde med udenlandske forsikringsselskaber.

Når vi skal sammensætte den forsikringspakke, der passer specifikt til din virksomhed, og som omfavner alle dine behov, gør vi derfor dét, at vi går i dialog med mange forskellige forsikringsselskaber om, hvad de kan tilbyde dig.

Dine forsikringer bliver altså ikke nødvendigvis samlet ét sted med mindre, at det er den løsning, der dækker dig bedst,” smiler Jesper.

💬 - 𝗛𝘃𝗶𝗹𝗸𝗲 𝘂𝗱𝗳𝗼𝗿𝗱𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗹ø𝘀𝗲𝗿 𝗜 𝘁𝘆𝗽𝗶𝘀𝗸 𝗳𝗼𝗿 𝗷𝗲𝗿𝗲𝘀 𝗸𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿?

”En af de udfordringer vi ofte starter ud med at løse handler om, at virksomheder ikke er korrekt forsikret i forhold til den risiko-profil, der er i den enkelte virksomhed.

Ofte er de heller ikke klar over, hvilke muligheder de har den dag, der sker en skade. Og hér går korrekt forsikringsdækning og korrekt erstatning i forhold til dine betingelser hånd-i-hånd.

Og så kommer alle spørgsmålene, der altid starter med: ”Hvad nu hvis …”

𝗛𝗮̊𝗻𝗱𝘃æ𝗿𝗸𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘀𝗽ø𝗿𝗴𝗲𝗿 𝘁𝘆𝗽𝗶𝘀𝗸: Når vi skal i gang med et større projekt, hvordan sikrer vi så, at alle medarbejdere, maskiner og materialer er korrekt dækket, før vi går i gang?

Og hvad nu hvis en medarbejder kommer til at forvolde en skade dér? Måske endda en skade, der ikke stemmer overens med det arbejde, vi reelt udfører?

Lad os tegne et billede som eksempel:

Du driver en murer-virksomhed.

I forbindelse med et byggeri, brænder en medarbejder tagpap på og får uheldigvis stukket ild til en ejendom. Men fordi du er murer og udfører murerarbejde, hører brænding af tagpap ikke ind under dit erhverv – og ulykken bliver derfor ikke dækket MED MINDRE, at det er tydeligt beskrevet i dine forsikringspapirer, at I af-og-til brænder tagpap.

Det, I som virksomhed beskæftiger jer med, SKAL være korrekt beskrevet. Ellers dækker forsikringen ikke. Forsikringsselskabet beregner nemlig din pris på forsikringerne på baggrund af de forskellige typer af opgaver, I udfører.

Ofte er det også vigtigt, at vi husker vores kunder på, 𝗵𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘃æ𝗿𝗱𝗶𝗮𝗻𝘀æ𝘁𝘁𝗲𝗿 alt fra maskinpark til interiør korrekt, så vi kan melde de rigtige værdiansættelser ind til forsikringsselskaberne.

Og hér er der faktisk mulighed for, at en 5 år gammel maskinpark, skal værdiansættes til nyværdi.”  

⁕⁕⁕⁕⁕

Både Jesper og Ulrik stopper talestrømmen for en stund og ser tænksomt på hinanden:

Du kan også godt sige, at det er vores fineste job at spare kunderne for en masse tid og bekymringer: 

👉 Vi er altid tæt på.

👉 Vi er altid tilgængelige.

👉 Vi svarer altid indenfor 24 timer.

👉 Vi er din forsikrings-vagt. Og som vagt står vi altid til rådighed både i forhold til indtegning og sikring af de værdier, der er i din virksomhed.

💬 - 𝗛𝘃𝗲𝗺 𝗲𝗿 𝘁𝘆𝗽𝗶𝘀𝗸 𝗸𝘂𝗻𝗱𝗲 𝗵𝗼𝘀 𝗷𝗲𝗿?

”Lige nu tæller vores kunder typiske boligforeninger, håndværksvirksomheder, produktionsvirksomheder og landbrug.

Vi har ikke specialiseret os indenfor én bestemt branche – og det betyder, at vi har en temmelig bred viden og ved, hvad der rører sig i erhvervslivet,” smiler Jesper Møller. 

”Når vi af-og-til møder forespørgsler fra brancher, vi ikke har erfaring med, skynder vi os at sende dem videre i vores netværk. På den måde er vi med til at sikre, at virksomheden får den bedste rådgivning et andet sted.”  

💬 - 𝗛𝘃𝗶𝗹𝗸𝗲𝘁 𝘁𝗶𝗹𝗯𝘂𝗱 𝗺𝗲𝗱𝗹𝗲𝗺-𝘁𝗶𝗹-𝗺𝗲𝗱𝗹𝗲𝗺 𝘁𝗶𝗹𝗯𝘆𝗱𝗲𝗿 𝗜 Ø𝘀𝘁𝗳𝘆𝗻𝘀 𝗘𝗿𝗵𝘃𝗲𝗿𝘃𝘀𝗿𝗮̊𝗱?

”Vi tilbyder altid at kigge din virksomheds forsikringer igennem og hjælpe med at afklare, om der er forhold, du skal være opmærksom på. Og om der i det hele taget er grundlag for, at du bør bruge en mægler.

Er der ikke det, melder vi det klart ud. Og det samme gør vi, hvis vi eventuelt ikke har kompetencer inhouse, der kan løfte den kompleksitet, din virksomhed bygger på.

Det lyder måske lidt luftigt, men for os er det afgørende, at din virksomhed får den helt rigtige rådgivning. Også selvom det ikke er med os som mæglere.

Ring til os og få en uforpligtende snak. Vi glæder os til at tale med dig!” slutter de to veloplagte forsikringsmæglere 🌞

☎ 73 70 70 10 | 📧 KONTAKT@DKFM.DK

 

Læs mere om Danske Forsikringsmæglere Erhverv nedenfor:

 

Facebook: https://www.facebook.com/forsikringsmaegler

Hjemmeside: https://dkfm.dk/ 

 

 

 

Ulrik