KV21 Nyborg

KV 21 - Fyraftensmøde - Invitation

04 okt 2021
,

Fyraftensmøde med fokus på det lokale erhvervsklima hos Hotel Nyborg Strand tirsdag den 12. oktober

Den 16. november er der kommunalvalg. Her vælges de lokalpolitikere, der skal prioritere og udvikle din kommune de næste 4 år. Det handler bl.a. om kernevelfærd, normeringer, vedligeholdelse af skoler og veje, kultur- og fritidstilbud m.fl. For erhvervslivet handler det også om korte sagsbehandlingstider, adgangen til arbejdskraft, vejforbindelser, økonomiske og administrative byrder, klima m.fl.

I den anledning inviterer Fynsk Erhverv sammen med Danske Bank og Hotel Nyborg Strand lokale erhvervsledere til et fyraftensmøde, hvor vi kan sætte fokus på netop det lokale erhvervsklima.

Her vil vi høre administrerende direktør Jan Grimstrup Larsen fortælle om hotellets aktuelle udfordringer og fokuseringer og gå i dialog med borgmester Kenneth Muuhs (V) og Socialdemokratiets spidskandidat Sonja Jensen om det lokale erhvervsklima og erhvervslivets ønsker og behov.

Derudover vil du få et aktuelt indblik i fem megatrends, som driver væksten i vores virksomheder nu og i fremtiden, og Danske Bank vil stille skarpt på de dagsordener, som virksomhederne med fordel kan fokusere på efter Coronaen.

Er du lokal erhvervsleder, er du velkommen til at deltage i en konstruktiv dialog, der skal danne afsæt for en fortsat positiv udvikling i Nyborg.

Af hensyn til afviklingen af det praktiske arrangement er tilmelding nødvendig senest den 5. oktober. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig arrangementet her