Kis

Inspirerende aften om social bæredygtighed i Vietnam

03 maj 2017

Fredag den 9. juni kl. 18-20 byder Kis Østergaard, direktør og indehaver af læringsvirksomheden WØ.APS samt Resurseportalen.dk,, velkommen til Helle Stokkebye Johansen fra den fynske handelsvirksomhed, Butler’s Choice, i Café WØ i Svendborg.

Helle Stokkebye Johansen vil her give et indblik i, hvordan virksomheden arbejder med social ansvarlighed i Sydvietnam. Butler’s Choice gør en stor indsats for at skabe ordentlige vilkår for de kvindelige arbejdere på lokale rejefabrikker, hvorfra virksomheden får deres Tiger-rejer. Og gennem virksomhedens egen fond, Choice Foundation, har de hjulpet tusinder af børn og deres familier i de lokale fiskersamfund.
Café WØ, har trods sin spæde start, ønsket at leve op til sit ansvar som Registret Socialøkonomisk Virksomhed, og har de seneste måneder indsamlet vand – penge til de kvindelige arbejdere på de lokale rejefabrikker. “Vi ser i den grad en synergi i, at vi lærer af hinanden og bidrager med viden, også globalt set”, udtaler Kis Østergaard om begrundelsen for at invitere og arrangere til sådan en aften”.
.
Aftenen vil også byde på et lækkert måltid med et pift af bæredygtige råvarer fra Butler´s Choice og et glas vin eller øl i Cafe WØs hyggelige omgivelser i den gamle Brandstation på Svendborg Torv.

Praktisk info:
Prisen er 250 kr., hvoraf 50 kr. går direkte til Choice Foundation.
Billetter kan reserveres inden tirsdag d. 6 juni, ved henvendelse direkte i Cafe WØ eller ved Mobilepay 2060 3953 med tekst: 9.juni og navn på deltager.
Arrangementet finder sted fredag den 9. juni kl 18-20 på Cafe WØ, Ramsherred 2 i Svendborg.