Webinar

Gratis webinarer

02 jun 2020
,

Vi har i sidste time inden vi alle går på sommerferie, fået mulighed for at tilbyde vores medlemmer nedenstående gratis webinarer, udbudt af vores samarbejdspartner Forfatterfordrag.dk

Hver virksomhed må deltage med max 5 personer pr. webinar

Tilmeld jer derfor endelig, hvis I mener det kan give værdi for jeres virksomhed

MARIE BRIXTOFTE – Tirsdag den 23. juni kl. 13:15 til 13:45
Hvad har du i din mentale rygsæk og hvad kan du gøre med det?
Marie vil i dette webinar kort fortælle om, hvordan det var at vokse op i en dysfunktionel familie – med en far, der drak. Hun vil på hudløs-ærlig-vis fortælle om alle de strategier hun lærte som barn, for at få mest mulig kærlighed og nærvær – og hvordan de selvsamme strategier, som reddede hende som barn, har spændt ben for hende gennem voksenlivet. Sådanne strategier hedder senfølger – og i dette webinar vil Marie invitere deltagerne til at reflektere over hvad de selv har med i bagagen.
Hun vil tale om hvordan vi hver især har ansvaret for den bagage, vi nu engang har fået med os – og hvordan vi så kan komme i gang med at rydde op i den. Marie Brixtofte har i mange år arbejdet som psykolog, så kender både som professionel og som barn med bagage – hvordan vi kan arbejde med de forskellige senfølger.

Tilmelding – Klik her

KELD HOLM – Torsdag den 25. juni kl. 13:15 til 13:45 
Danmark efter coronakrisen ifølge fremtidsforsker Keld Holm
Danmark er, som resten af verden, blevet alvorligt udfordret under coronakrisen. I dette gratis webinar giver fremtidsforsker og tidligere cheføkonom Keld Holm sit bud på, hvordan Danmark kommer til at se ud efter coronakrisen, hvor det i mindre grad vil være økonomien, væksten og materialismen, som driver os, og i højere grad innovationen, fantasien og kreativiteten.
Keld Holm har mange års erfaring med rådgivning, forretningsudvikling og bestyrelsesarbejde i en række mindre og mellemstore virksomheder og erhvervsdrivende fonde. Han er tidligere cheføkonom og analysechef i en række danske og internationale banker samt CSR-chef i Nykredit. Han har desuden været bestyrelsesmedlem og adm. direktør for institut for fremtidsforskning. I dag er han fremtidsforsker og næstformand i Selskabet for Fremtidsforskning.

Tilmelding – Klik her

JEANETTE VARBERG – Tirsdag den 30. juni kl. 11:15 til 11:50
Jeanette Varbergs fascinerende fortælling om Vikingetiden
Jeanette Varberg tager os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode – Vikingetiden.
På baggrund af sit imponerende arbejde med bestseller-bogen Viking – Ran, ild og sværd tager Jeanette Varberg os med gennem 800 års historie, fra Romerrigets fald til det første korstog. Vi skal bl.a. forbi datidens slagmarker, plyndringer og magtkampe, og vi skal stifte bekendtskab med de store konger, der samlede magten og grundlagde det Danmark, vi kender i dag. Du får svar på, hvilken rolle kvinderne spiller i historien, hvad de blodige krigere lavede, når ikke de plyndrede og myrdede, hvilken betydning Vikingetiden har for vores nutid og meget meget mere.

Tilmelding – Klik her

JOSEFINE CAMPBELL – Onsdag den 12 August kl  13:15 
Har du en klar hjerne og et agilt mindset?
Josefine vil i dette oplæg fortælle om sin tid som 4 dobbelt danmarksmester i jiu jitsu, og hvordan det hænger sammen med det at have et agilt mindset. For det at være elitesportsudøver kræver, at man har en klar hjerne, så man kan reagere hensigtsmæssigt i alle situationer. Fuldstændig som når man skal lede sig selv eller andre. Derfor er det at have et agilt mindset Alfa – Omega, hvis man skal forløse sit fulde potentiale. Josefine vil kort indføre dig i hendes matrix over, hvornår man er klar eller kapret, og hvad der skal til for at opnå et agilt mindset – og dermed en klar hjerne.
Josefine arbejder som Executive Coach for Direktører, VP’er, CVP’er og CEO’s i bl.a. Novo Nordisk, Carlsberg gruppen og E.ON. Derudover har hun undervist på CBS og arbejdet en lang årrække i det danske erhvervsliv indenfor ledelse, strategi og innovation.

Tilmelding – Klik her

Vi glæder os til at se jer online

Med venlig hilsen

Østfyns Erhvervsråd
Mikael Danielsen