Workshops Chalkboard

Forny dit lederskab

20 sep 2017

Forny dit lederskab – Workshop med Kuno Johansen og Karin Mørk Hansen

Alle taler om disruption… men hvad betyder det for dit lederskab?

I foranderlige tider har vi brug for at være skarpe og få det bedste frem i vort lederskab. Det er ikke længere nok at være forandringsparate, vi skal også være forandringsskabende. Fornyelse er den bedste kur mod disruption.

Det handler ikke kun om, at DU skal forny dig – det handler også om dit ledernetværk, din ledergruppe, din bestyrelse og din FORRETNING

Østfyns Erhvervsråd inviterer til workshop og foredrag, hvor vi skal lytte og byde ind med egne erfaringer således at vi står optimalt rustet til fremtiden.

Der venter to energigivende timer med foredrag og workshop, hvor alle deltager aktivt.

Workshoppen bliver afholdt af Karin Mørk Hansen, som er konsulent og psykoterapeut. Hun arbejder i konsulentfirmaet Hald & Lie med forretningsudvikling, strategi-, salgs- og ledelsesudvikling i mange små og større virksomheder, herunder bestyrelser, direktioner og ejerledere. Hun har i en årrække været underdirektør og udviklingschef på Finanssektorens Uddannelsescenter.

Udover Karin, så er vi også i hænderne på Kuno Johansen , som  Akadamichef på LedelsesAkademiet Lillebælt. Han har i 15 år arbejdet som ledelseskonsulent med strategi- og organisationsudvikling, ledergrupper og ledercoaching, herunder 10 år som selvstændig.

Vi ser frem til en hyggelig aften.