Unnamed (1) (1)

Fokus på vores medlemsvirksomhed Sydbank

12 apr 2022
,

”Vi er lidt den nye dreng i klassen hér i Nyborg.

Vi tør alligevel godt love, at vi er en bank for ALLE. Vi er bare ikke den samme bank for alle,” smiler @Morten Kunøe Smidt, filialdirektør hos @Sydbank, imens han holder døren ind til den nye filial på Dronningensvej, som nærmest ligger dør-om-dør med Nyborgs nok mest velkendte slikbutik … 😊

”Det er ingen hemmelighed, at der er stor forskel på, hvordan en bank bliver drevet. Alle banker har 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐬𝐢𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 på hylden. Der er bare meget stor forskel på, hvordan 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐬𝐢𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 bliver omtalt alt efter, hvem du er,” forklarer Morten og fortsætter:

”Når du kommer til os, er det altafgørende, at du mærker, at vi møder dig dér, hvor du er – i øjenhøjde – uanset om du kommer hér som privat- eller erhvervskunde. Eller måske begge dele.

Hos Sydbank er det nemlig et mål, at vi får en så tæt relation til dig og til det lokalområde, vi er en del af, som muligt. Og for at det ikke skal lyde som varm luft, gør vi meget ud af, at du altid møder en rådgiver, der ser dig som ligeværdig og som taler et sprog, vi alle forstår.

Dét der med at pakke en dialog ind i et hav af bank-begreber, oplever du ikke hér. Det er der nemlig ingen af os, der får noget ud af.

Omvendt får vi alle sammen noget ud af, at vi hjælper, hvor vi kan.

I Sydbank arbejder vi for fremdrift af byen ved at være med til at støtte op om bolighandel, ejendomshandel, investering i virksomheder og ved at dele midler ud til ildsjæle og foreninger igennem Sydbank Fonden med det for øje, at det sociale (forenings)liv får et endnu bedre fundament at vokse sig større på.”


💬 - 𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞 𝐮𝐝𝐟𝐨𝐫𝐝𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐥ø𝐬𝐞𝐫 𝐈 𝐬𝐚̊ 𝐟𝐨𝐫 𝐣𝐞𝐫𝐞𝐬 𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫?

”Hos os bliver du aldrig mødt af et NEJ,” pointerer Morten.

”Fordi vi er en professionel finansiel sparringspartner, ser vi ofte en løsning, du som kunde ikke selv har set.

Og kommer du til os med et konkret ønske, kan det sagtens være, at vi udfordrer dig på dét, du gerne vil have samtidigt med, at vi vejleder dig i, hvad der skal til for, at du fx kan få det sommerhus, du drømmer om.

Hvilken vej skal vi så gå sammen for, at drømmen kan blive til virkelighed om ét, 3 eller måske 5 år …?

Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil købe en bolig. Måske endda for første gang.

Hér hjælper vi dig med at løse den udfordring, det ér at regne på og lægge en plan for dit kommende boligkøb:

Kan det lade sig gøre at købe den bolig, du ønsker allerede nu?

Ser vi omvendt, at du vil blive alt for udfordret økonomisk på nuværende tidspunkt, hvad skal der så til for, at du på sigt kan få dit ønske opfyldt?

Erhvervsmæssigt er det faktisk ikke meget anderledes.”

 

💬 - 𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐟𝐚̊𝐫 𝐒𝐲𝐝𝐛𝐚𝐧𝐤𝐬 𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐮𝐝 𝐚𝐟 𝐚𝐭 𝐯æ𝐫𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐬 𝐣𝐞𝐫?

”Det korte svar er mere tid til den enkelte kunde. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Eller igen - begge dele.

I Sydbank er vi den mindste af de store. Det betyder, at vi har de kompetencer og specialister, du finder i de store banker, toppet med den lille banks lokale nærvær. Og fordi vi har prioriteret, at vores rådgivere ikke skal have så mange kunder, så har vi bare mere tid til at rådgive den enkelte.

Tid til at være lokalt til stede og til at skabe gode og tætte relationer.

Og så vil jeg sige, at vi giver ALLE vores kunder det løfte, at sker der ændringer i økonomien, der på nogen som helst måde påvirker dig, så hører du fra os med der samme!

Hér ved vi simpelthen af erfaring, at vores hurtighed kan være udslagsgivende i forhold til din økonomi.”  


💬 𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞𝐭 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐮𝐝 𝐦𝐞𝐝𝐥𝐞𝐦-𝐭𝐢𝐥-𝐦𝐞𝐝𝐥𝐞𝐦 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐈 Ø𝐬𝐭𝐟𝐲𝐧𝐬 𝐄𝐫𝐡𝐯𝐞𝐫𝐯𝐬𝐫𝐚̊𝐝?

Fordi vi er en rådgivningsbank, er det en smule vanskeligt at lave et tilbud, der udelukkende går ud til @Østfyns Erhvervsråd.

Vi gør imidlertid meget ud af at være skarpe på priserne og behandler alle kunder individuelt. 𝐍𝐨𝐠𝐞𝐭-𝐟𝐨𝐫-𝐧𝐨𝐠𝐞𝐭 er et princip, vi arbejder efter – og har du lyst til at høre mere, er vi ikke længere end et opkald væk.

☎ +45 74 37 38 38 | 📧 morten.smidt@sydbank.dk