Estate 1

𝐌ø𝐝 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐦𝐞𝐝𝐥𝐞𝐦, 𝐄𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐍𝐲𝐛𝐨𝐫𝐠 𝐅𝐥𝐞𝐦𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐡𝐨𝐦𝐬𝐞𝐧:

27 jul 2022

 

”At købe eller sælge en bolig handler om meget mere end mursten,” forklarer ejendomsmægler Flemming Thomsen, indehaver af @Estate Nyborg Flemming Thomsen og fortsætter:

”Det handler om, hvordan vi håndterer dét, som enten har været eller som skal til at være rammen om et liv.  

Som ejendomsmæglere handler vores arbejde først og fremmest om at føre dig trygt igennem dit køb eller salg. Og uanset om du køber eller sælger i samarbejde med os, holder vi dig i hånden hele vejen igennem din handel i det omfang, du har behov for det.

Jeg ved godt, at mine kolleger og jeg ikke er de yngste ejendomsmæglere i branchen. Omvendt favner vi en erfaring og en menneskelig ro, der gør, at vi meget hurtigt sporer os ind på, hvordan vi bedst muligt imødekommer dig og dine behov.

Og når vi både står med en tilfreds sælger og en tilfreds køber ved overdragelsen af nøglerne, så har vi gjort vores arbejde, som vi skal,” smiler Flemming.

𝐀𝐭 𝐤ø𝐛𝐞 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐬æ𝐥𝐠𝐞 𝐞𝐧 𝐛𝐨𝐥𝐢𝐠 𝐞𝐫 𝐞́𝐧 𝐚𝐟 𝐥𝐢𝐯𝐞𝐭𝐬 𝐬𝐭ø𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐥𝐮𝐭𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫

Med titlen, ejendomsmægler, sirligt trykt på visitkortet, er den professionelle bane kridtet op – og siden 2003 har Flemming begavet sine kunder med et enormt øst- og vestfynsk lokalkendskab som selvstændig ejendomsmægler i eget navn og som en del af Estate både i Nyborg, Glamsbjerg og med udstillinger i Haarby og Allested-Vejle.

”Hos Estate Flemming Thomsen er det vigtigt, at du får oplevelsen af, at vi møder dig dér, hvor du er,” pointerer Flemming. ”Det gør vi naturligvis, når vi mødes hos dig, men hos Estate Flemming Thomsen betyder det også, at du altid kan komme i kontakt med os, når du har brug for det. Alle ugens 7 dage.

Det giver en tryghed, som er vigtig. Særligt når vi arbejder i en branche, hvor vi ofte kommer tæt ind på dit privatliv.”

𝐍𝐚̊𝐫 𝐝𝐮 ø𝐧𝐬𝐤𝐞𝐫 𝐚𝐭 𝐬æ𝐥𝐠𝐞 𝐦𝐞𝐝 𝐨𝐬 𝐬𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐧 𝐞𝐣𝐞𝐧𝐝𝐨𝐦𝐬𝐦æ𝐠𝐥𝐞𝐫

”Når du ønsker at sælge din bolig, gør vi vores ypperligste for, at du får solgt hurtigst muligt og til den rigtige pris. 

Vi værdisætter naturligvis boligen, men inddrager også dine tanker om, hvilken pris boligen bør udbydes til. Denne salgsproces bygger på et samarbejde, hvor det er absolut væsentligt, at du føler dig tryg og hørt.

Vi ved, at der er rigtig mange ting, du skal tage stilling til og huske på, når du sælger din bolig. Og vi ved også, at du er videre til din nye bolig, lige så snart salget er juridisk bindende. Derfor hjælper vi dig igennem hele forløbet til pengene står på din konto:

👉 Vi har de realistiske briller på, når vi værdiansætter din bolig og præsenterer dig for vores salgspris.

👉 Vi hjælper dig med at vurdere de bud, der kommer ind på din bolig.

👉 Vi er med dig, når nøglen skal overdrages til køber.

👉 Vi aflæser altid dit forbrug af el, vand og varme på dispositionsdato eller overdragelsesdato og indberetter tallene for dig – og det gør vi uanset, om aflæsningen finder sted i en weekend eller i hverdagene.”

𝐍𝐚̊𝐫 𝐝𝐮 𝐯𝐢𝐥 𝐤ø𝐛𝐞 𝐛𝐨𝐥𝐢𝐠 𝐦𝐞𝐝 𝐨𝐬 𝐬𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐧 𝐤ø𝐛𝐞𝐫𝐫𝐚̊𝐝𝐠𝐢𝐯𝐞𝐫

”Som ejendomsmæglere er det vigtigt at fremhæve, at vi altid som udgangspunkt repræsenterer sælger.

Når du gerne vil se og måske endda købe en af de boliger, vi har til salg, foregår det sådan, at vi fremviser boligen for dig, imens vi fortæller dig om, hvordan et køb forløber.

Før selve fremvisningen bliver du informeret om, hvem af ejendomsmæglerne fra Estate Flemming Thomsen, der viser boligen frem – og vi garanterer dig altid, at mægleren er grundigt klædt på uanset hvor mange af vores boliger, du ønsker at besøge. Herefter er det en ekstern rådgiver, din bank eller en advokat, der rådgiver dig i selve købsprocessen.

Ved du, at du gerne vil købe, men fx er nødt til at sælge din nuværende bolig først, hjælper vi dig gerne med at sælge, hvorefter vi trækker i arbejdstøjet som din køberrådgiver og finder din nye bolig.

Hos Estate Flemming Thomsen kan vi nemlig sagtens påtage os rollen som din eksterne køberrådgiver. I denne proces hjælper vi dig med at finde lige præcis den bolig, der indfrier alle dine ønsker. En bolig, som er til salg hos en anden mægler.”

𝐒𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐧 𝐤ø𝐛𝐞𝐫𝐫𝐚̊𝐝𝐠𝐢𝐯𝐞𝐫, 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐥𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐚𝐫𝐛𝐞𝐣𝐝𝐞 𝐊𝐔𝐍 𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐠:

👉 Vi læser samtlige dokumenter om hver enkelt bolig igennem før fremvisning, så vi kender til alle fejl og mangler.

👉 Vi rådgiver dig i de kompromisser, du kan være nødt til at indgå for at opnå størstedelen af de ønsker, vi arbejder for at tilgodese – fx i forhold til beliggenhed. Hér tager vi gerne din bank med på råd for at fastsætte den købesum, der passer til din økonomi. Og ønsker du et tilbud fra en alternativ bank, hjælper vi også gerne med det.

👉 Helt lavpraktisk hjælper vi dig med at se de muligheder, du har for at få dine boligdrømme opfyldt. Det gælder både i forhold til at skabe større og anderledes rum.

Med Estate Flemming Thomsen som din køberrådgiver har vi fuldt fokus på, at du får de bedste vilkår i købet af din nye bolig.

𝐌𝐚̊𝐥𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐝 𝐚𝐭 𝐬æ𝐥𝐠𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐛𝐨𝐥𝐢𝐠 𝐡𝐮𝐫𝐭𝐢𝐠𝐬𝐭 𝐦𝐮𝐥𝐢𝐠𝐭

”Med andre ord er det også altid målet at undgå liggedød. Og hér spiller mit og mine kollegers lokalkendskab en stor rolle, når vi sælger din bolig,” forklarer Flemming:

✔️ Vi bor alle i det område, hvor vi arbejder, og køber selv ind lokalt.

✔️ Vi ved hvor solen står op og hvor den går ned uanset hvor, vi befinder os i Nyborg, Glamsbjerg, Haarby eller i Allested-Vejle.

✔️ Vi har personlige erfaringer med de skoler og uddannelsesmuligheder, der er at vælge imellem, og vi ved, hvornår skolebusserne kører.

✔️ Vi ved, hvor tæt du er på E20, og hvordan du hurtigst kommer til Odense.

✔️ Og vi ved, hvor langt der er til skov og stand og hvilke muligheder, du har for at dyrke idræt eller andre fritidsaktiviteter i lokalområdet.  

Jo, du kan google dig til meget, men for os er det vigtigt, at du får en rådgivning, som er baseret på de erfaringer og det kendskab til såvel Østfyn som Vestfyn, som vi har bygget op over et helt liv simpelthen fordi, vi selv er en del af lokalområdet.”   

𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞𝐭 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐮𝐝 𝐦𝐞𝐝𝐥𝐞𝐦-𝐭𝐢𝐥-𝐦𝐞𝐝𝐥𝐞𝐦 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐈 Ø𝐬𝐭𝐟𝐲𝐧𝐬 𝐄𝐫𝐡𝐯𝐞𝐫𝐯𝐬𝐫𝐚̊𝐝?

”Fordi vi er ejendomsmæglere, er det en smule vanskeligt at lave et tilbud, der udelukkende går ud til @Østfyns Erhvervsråd.

Vi gør imidlertid meget ud af at være skarpe på priserne og behandler alle kunder individuelt – og 𝐬𝐨𝐥𝐠𝐭 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 gælder alle. Hos os er det nemlig et fast princip, at vores kunder kun betaler, hvis boligen bliver solgt.

Du er meget velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig – og ønsker du at sælge, hjælper vi dig hele vejen.

Ring til os og få en uforpligtende snak. Vi glæder os til at tale med dig!” 🌞

☎ 65 31 44 40 | 📧 flt@estate.dk