2022 09 20

Tur til Galleri Galschiøt

12 apr 2023
18.00 - 21.00
,

Vi byder dig hermed velkommen onsdag d. 12. april 2023 kl 18.00. til en aften i selskab med Jens Galschiøt 

Jens Galschiøt blev født i 1954, i Frederikssund. Han er gift og har tre børn. Han er udlært klejnsmed og selvlært sølvsmed og billedhugger. Han slog sig ned i Odense i 1973 og åbnede sit 2000 m2 store atelier i 1985. Her findes bronze-støberi, workshop, galleri og skulpturpark.

Internationalt er Galschiøt blevet karakteriseret som en af de mest betydningsfulde danske kunstnere af senmoderniteten (efter 1980). Hans kunstneriske produktion dækker bredt fra smykker og små fine figurer til gigantiske, politisk ladede skulpturer.

Jens Galschiøt er blandt de mest kendte danske kunstnere i udlandet hvor hans ry strækker sig fra Hongkong  og Mexico,  igennem Tyskland, Spanien, og USA. Jens Galschiøt skaber internationale happenings for at fremhæve den nuværende ubalance i verden og han er stifter af organisationen Aidoh,

Galleriet Galschiøt er et af Danmarks største og mest spektakulære private kunstværksteder, der strækker sig over et areal på 10.000m2.

Rummet er fuld af aktiviteter, og udover kunstnerens værksted er der også et bronzestøberi, galleributik, kunstskoler, kurveværksted, tv-studios, skulpturpark og et 400 m2 kunstgalleri.

Jens Galschiøt er en ener på både den internationale og danske kunstscene, hvor hans kunstneriske aktiviteter altid har vakt stor opmærksomhed. Han har noget på hjerte, og med sit voldsomme engagement, brændende energi og kunstneriske talent, får han sine skulpturer og kunstneriske happenings til at berøre alle som er vidne til dem.

Praktisk info

Program:
Kl 18.00                                Ankomst
Kl 18.15 – 19.00                  Rundvisning ved Jens Galschiøt
Kl 19.15 – 20.30                  Mad og vin, Jens Galschiøt holder foredrag.
Kl 20.30 - 21.00                   Dagen afsluttes og man kan se sig om på galleriet
                                             på egen hånd.


Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Parkeringsmuligheder lige uden for galleriet og på banevænget.

Det er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd at deltage, men udebliver man fra arrangementet efter man har tilmeldt sig uden afbud, så koster det en kuvertpris på 350 kr 

Tilmelding foregår ved at sende os en mail på info@ostfyn.dk og der er max 50 billetter, som fordeles efter først til mølle princippet
 
Tilmeldingsfristen er: mandag den 10 april kl. 12.00

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften

Med venlig hilsen 

Østfyns Erhvervsråd
Mikael Danielsen