Flensborgby 1 Edited

Tur til Slesvig

03 maj 2023

Østfyns Erhvervsråd inviterer vores medlemmer på tur til Slesvig

Efter en vellykket tur til Flensborgs hjerte i 2019 får du nu mulighed for at opleve erhverv og kultur i de smukke landskaber syd og øst for byen, når Østfyns Erhvervsråd onsdag den 3 maj 2023 inviterer vores medlemmer på en gratis bustur til Slesvig og Lyksborg. Turen spiller op mod fynske temaer og styrkepositioner, idet vi kommer omkring både digitalisering, maritime erhverv og den historiske kulturarv med slotte og voldanlæg. 

Vi har booket en stor bus og opfordrer til at man inviterer medarbejdere og/eller forretningsforbindelser med, da det, for den enkelte virksomhed, er en unik billig mulighed for at pleje sine medarbejdere / forretningsforbindelser på.

Vi mødes på havnen ved Lause kl. 7.30 og tager sammen til Flensborg i bus, hvor der undervejs vil være lidt forfriskninger og mulighed for at netværke med kendte og ukendte ansigter.

Formiddagstema
“Tyskland digitaliserer”: 

Kl. 10: Virksomhedsbesøg i Slesvig: Unleash-Future-Boats (maritimt tema) - kombineret med kort byvandring i den gamle bydel ved Slien. 

Kl. 11-30: Besøg på amtsgården med en let frokost: Emnet er digitalisering i det offentlige, herunder amtets innovative work-platform, som er en del af et nationalt pilotprojekt. 

Eftermiddagstema:
Historie & Kulturarv med kommercielle vinkler

Besøg på Danevirke kl. 13 - møde med museumslederen Lars Erik Bethge og guidet rundtur. Vi hører om voldanlæggets samspil med nærområdet og den nye satsning med støtte fra A.P.Møller Fonden. 

Besøg på Lyksborg Slot ca. kl. 16-17: Kaffe og kage på slotscafeen, møde med slotsdirektøren Susanne Ascheron, der fortæller om slottets samarbejde med det regionale erhvervsliv. Herefter guidet rundtur på den danske kongefamilies stamhus.  

Vi afslutter vores tur med aftensmad, arrangeret af tidligere overborgmester Simon Faber - lokation endnu ukendt, men vi tør godt love vi ikke går sultne i seng

Arrangementet slutter omkring kl 20.00 hvorefter vi vil begive os tilbage mod Nyborg med forventet ankomst kl.22.00

Så tag din kone, kollega eller forretningsforbindelse under armen og kom med til et spændende arrangement, som man ikke ofte får mulighed for at være en del af.


Pris: Arrangementet er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd.  Potentielle medlemmer kan sende en mail til info@ostfyn.dk og så finder vi en løsning, der tilfredsstiller begge parter.

Tilmelding:  Du tilmelder dig arrangementet ved at klikke her - Senest fredag den 27 april 2023 kl. 12.00

Vi gør opmærksom på, at der til dette arrangement er et minimumskrav om 20 deltagere og et maksimum på 50 deltagere.

Vi glæder os til at se jer

På vegne af bestyrelsen
Mikael Danielsen