Peters Jul Web 1800X600 2021 K1 1536X512 (1)

Peters Jul - Juleforestilling på Slotsmøllen

26 nov 2021
19:00 - 21:00

“Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid, så ved jeg julen kommer!"

For mange er Peters Jul indbegrebet af hyggelig dansk jul. Vi følger drengen Peter i dagene op til jul, over juleaften, nytårsaften og til 'Hellig tre konger', hvor julen er endegyldigt ovre, og det gamle visne juletræ køres væk. Men hvad mon der sker, når Peter kommer ud fra sit pæne borgerhjem og ud i virkeligheden, hvor det hele måske ikke er helt så poleret som inde i det trygge hjem?

Historien er fuld af musik, sang, dans, overraskelser og frem for alt masser af julestemning. Og her mangler ikke noget. Her er kræmmerhus og julegås, juletræ og hemmelige julegavepuslerier, levende lys, sne og en rigtig julemand, der sørger for at bringe julen til alle hjem med artige børn.

Kom og tilbring et par hyggelige timer på Slotsmøllen og bliv fyldt med den helt rigtige julestemning sammen med 50 andre medlemmer af Østfyns Erhvervsråd.

I pausen mødes vi på borde reserveret til Østfyns Erhvervsråd og så vil der blive serveret gløgg og æbleskiver til alle vores deltagere -  så rammerne er i den grad lagt for en rigtig hyggelig aften

Forestillingen løber af stablen: 

Fredag den 26 november 2021 kl. 19 på Slotsmøllen


Tilmeldingen til arrangementet foregår nedenfor og kan man ikke selv komme, så er man meget velkommen til at give sine 2 billetter videre til samarbejdspartnere, loyale medarbejdere eller andre man syntes skal have en god oplevelse.

Det er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd at deltage, men udebliver man fra arrangementet efter man har tilmeldt sig uden afbud, så koster det en kuvertpris på 200 kr 

Tilmelding foregår ved at sende os en mail på info@ostfyn.dk

Tilmeldingsfristen er onsdag den 24 november 2021 kl. 12.00 og de 50 billetter bliver fordelt efter først til mølle princippet. 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften

Med venlig hilsen 

Mikael Danielsen
Østfyns Erhvervsråd