Troldmanden Cover Web Forestillingsside

Nyborg Voldspil vinterforestilling: Troldmanden fra Oz

14 dec 2023
19 - 21

TROLDMANDEN FRA OZ er en fantastisk og eventyrlig fortælling om pigen Dorothy, der bor på en gård i Kansas, sammen med sin tante og onkel. Dorothy drømmer om et liv langt væk fra hendes grå virkelighed, og tror på at der “må være noget mere” derude på den anden side af regnbuen, som Judy Garland så ikonisk synger i filmen fra 1939 (“Over The Rainbow”, vandt en Oscar for bedste sang).

Historien
Historien er baseret på L. Frank Baums børnebog (The Wonderful Wizard of Oz) fra 1900 og selvom det er en historie med mere end 100 år på bagen, så er fortællingens budskaber om venskab og familie lige så vigtige og aktuelle i dag, og nogle af grundene til at den er blevet den klassiker den er.

Da en orkan rammer gården i Kansas, bliver Dorothy og hendes hund Toto ført til det magiske land; Oz. Og her starter eventyret for alvor. Hun møder hekse, gode og onde, og skaber nye venner der følger hende på rejsen; Fugleskræmslet der mangler sin hjerne, Tinmanden uden hjerte og til sidst Løven der har mistet sit mod.

Deres færd fører dem til Smaragdbyen, hvor de søger audiens hos Troldmanden fra Oz, der skal hjælpe Dorothy med at komme hjem igen. Men det er selvfølgelig ikke så let som de troede… og ikke alt er som det udgiver sig for.

Filmen TROLDMANDEN FRA OZ blev vist på landsdækkende amerikansk fjernsyn i 1959 med stor succes, hvorefter den blev en årlig fjernsynstradition, og genudsendelserne gjorde den til en af tiderness mest berømte film og til den muligvis mest sete film på TV overhovedet. Forestillingen er fyldt med smukke sange og tekster som fx. ”Follow the Yellow Brick Road”, ”We’re Off to See the Wizard” og selvfølgelig ”Somewhere Over the Rainbow”.

Kom og tilbring et par hyggelige timer på Slotsmøllen sammen med 50 andre medlemmer af Østfyns Erhvervsråd.

I pausen mødes vi på borde reserveret til Østfyns Erhvervsråd og så vil der blive serveret gløgg og æbleskiver til alle vores deltagere -  så rammerne er i den grad lagt for en rigtig hyggelig aften

Forestillingen løber af stablen: 

Torsdag den 14 december 2023 kl. 19 på Slotsmøllen - kom gerne 30 min før så du er sikker på at komme på plads inden forestillingen går igang

Du henvender dig blot i billetlugen og siger du kommer fra Østfyns Erhvervsråd så får du dine billetter udleveret

Tilmeldingen til arrangementet foregår nedenfor og kan man ikke selv komme, så er man meget velkommen til at give sine 2 billetter videre til samarbejdspartnere, loyale medarbejdere eller andre man syntes skal have en god oplevelse.

Det er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd at deltage, men udebliver man fra arrangementet efter man har tilmeldt sig uden afbud, så koster det en kuvertpris på 300 kr 

Tilmelding foregår her

Tilmeldingsfristen er mandag den 11 december 2023 kl. 12.00 og de 50 billetter bliver fordelt efter først til mølle princippet. 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften

Med venlig hilsen 

Mikael Danielsen
Østfyns Erhvervsråd