VMBR Web 1800X600 1536X512

Vi maler byen rød - Nyborg Voldspil sommerforestilling

06 aug 2021
,
Sommeren er over os og hvad er bedre end at nyde den med et besøg på volden og se Nyborg Voldspils sommerforestilling: Vi maler byen rød - The Musical?

Elsker du Melodi Grand Prix og tænker nostalgisk tilbage på dengang i 1980'erne, hvor drinksene var pink, håret var højt og skulderpuderne enorme? Så skal du sammen med 50 andre medlemmer af Østfyns Erhvervsråd. med til Grand Prix-fest, hvor vi rejser tilbage til alt det du husker med glæde i en forestilling fyldt med 25 af de mest kendte hits fra Dansk Melodi Grand Prix' historie.

Historien

Håret er højt, skulderpuderne er enorme, og under overfladen er den helt gal.

Velkommen til 1980’erne, hvor forestillingen udspiller sig, og hvor man følger en gruppe gymnasieklasseelever, som op til studentereksamen har masser af se til med kærlighedsforviklinger, fremtidsdrømme og hemmeligheder.

Da der begås hærværk på skolen, er elevernes eksamen pludselig på spil, og deres forældre samt lærere prøver ihærdigt at finde frem til, hvad i alverden der foregår, og tingene udvikler sig ikke nødvendigvis, som man havde ventet. Men mysteriet om hærværket er ikke den eneste gåde, der skal løses, for hvem er det ældre ægtepar, som vi også følger undervejs? Det hele falder på plads i et brag af en romantisk og rørende finale.

Sæt dig til rette i stolen og vær klar til at feste med bl.a. ”Smuk som et stjerneskud”, ”Video video”, ”Krøller eller ej”, ”Boom Boom”, ”Disco Tango”, ”Danse i måneskin”, ”Tænder på dig”, ”Dansevise”, ”Vi danser rock og rul”, ”Hip hurra – det’ min fødselsdag”, ”Det’ lige det”, ”Under stjernerne på himlen”, ”Hallo hallo”, ”Lige der hvor hjertet slår” og selvfølgelig titelmelodien "Vi Maler Byen Rød".

Anmelderne er vilde med forestillingen:
”Det vildeste nostalgi-trip. Der er både drama, kærlighed og især humor. Forestillingen ’Vi maler byen rød: The Musical’ får det til at rykke i fødder og stemmebånd.” – Ekstra Bladet

”Dialogen er velskrevet, og så kan man ikke tage fra de 25 melodier, at de virker. Er du Grand Prix-nørd, risikerer du at blive helt glad i låget ved bekendtskabet med ’Vi maler byen rød: The Musical’.” – B.T.

 


Forestillingen løber af stablen: 

Fredag den 6 August 2021 kl 19.30


Tilmeldingen til arrangementet foregår nedenfor og kan man ikke selv komme, så er man meget velkommen til at give sine 2 billetter videre til samarbejdspartnere, loyale medarbejdere eller andre man syntes skal have en god oplevelse.

Det er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd at deltage, men udebliver man fra arrangementet efter man har tilmeldt sig uden afbud, så koster det en kuvertpris på 250 kr 

Tilmelding foregår ved at du sender os en mail på info@ostfyn.dk

Tilmeldingsfristen er: mandag den 2 August 2021 kl. 12.00 og de 50 billetter bliver fordelt efter først til mølle princippet

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i musikkens tegn

Med venlig hilsen 

Østfyns Erhvervsråd
Mikael Danielsen