Moed Mig Paa Cassiopeia 2022 1

Nyborg Voldspil - Sommerforestilling: Mød os på Cassiopeia

26 jul 2022
,
 
 

 

Sommeren er over os og hvad er bedre end at nyde den med et besøg på volden og se Nyborg Voldspils sommerforestilling: Mød mig på Cassiopeia?


Historien

Komponisten John Berger er gift med operetteprimadonnaen Irene. Man kan ikke påstå, de er lykkelig gift, og det er ved at trække op til en skilsmisse. Hun er nemlig begyndt at interessere sig for den flotte og charmerende flyverløjtnant Harry Smith.

På grund af de ægteskabelige forviklinger og den nagende skinsyge kan John Berger ikke skrive de manglende numre til den operette, der skal have premiere på Alhambra Teatret om fjorten dage. Teaterdirektøren tordner, og det ser ud til, at forestillingen helt må aflyses. Komponisten er fortvivlet, fordi han er klar over, at Irene vil blive så rasende, at en forsoning er udelukket.

Forgæves forsøger han alt muligt for at komme i stemning, og han går bl.a. ind i på et kunstmuseum. Det er nemlig før hændt ham, at han er blevet inspireret af den klassiske skønhed, så måske kan Rosa Elias hjælpe med at få ham i kontakt med sin muse? Eller har tordenguden Zeus en finger med i spillet?

Forestillingen har fået et lidt mere nutidigt præg i bearbejdelse af Vase & Fuglsang/Kasper Wilton sammen med instruktør Jesper Dupont, selvfølgelig med kærlighed til og respekt for den skønne og sjove historie. Og ikke mindst vil forestillingen stadig være fyldt med Kai Normann Andersens fantastiske musik, så man kan nynne med på “Gå ud og gå en tur““Musens sang““Det' lunt i nat““Flyv med““Den allersidste dans“ og mange flere.


Forestillingen løber af stablen: 

Tirsdag den 26 juli kl.20


Tilmeldingen til arrangementet foregår nedenfor og kan man ikke selv komme, så er man meget velkommen til at give sine 2 billetter videre til samarbejdspartnere, loyale medarbejdere eller andre man syntes skal have en god oplevelse.

Det er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd at deltage, men udebliver man fra arrangementet efter man har tilmeldt sig uden afbud, så koster det en kuvertpris på 250 kr 

Tilmelding foregår ved at sende os en mail på info@ostfyn.dk

Tilmeldingsfristen er: mandag den 25 juli kl. 12.00 og de 50 billetter bliver fordelt efter først til mølle princippet

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i musikkens tegn

Med venlig hilsen 

Østfyns Erhvervsråd
Mikael Danielsen