Jul I Gammelby Banner Hjemmeside Ny

Jul i Gammelby - Juleforestilling på Slotsmøllen

08 dec 2022
19 - 21
,Kom med til ægte gammeldags julestemning på Slotsmøllen, når vi byder indenfor til årets familieforestilling “Jul i Gammelby”
En julekomedie for hele familien

Historien
Det er en rigtig nostalgisk juleforestilling, der handler om købmanden Herman, der også er borgmesteren i Gammelby, og hans familie. Da fragtskibet det gode skib Haabet endnu ikke er kommet i havn, er han ved at gå til af bekymring, og han proklamerer derfor at sker det ikke, bliver der ingen julefest i år – altså at julen må aflyses! Men – Det vil julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården, ikke finde sig i, så i ledtog med købmandens børn, Mads og Mette, finder de på drillerier, der skal overbevise købmanden om, at julen ikke kan aflyses!

“Jul i Gammelby” fra 1979 åbnede virkelig op for tv-julekalenderen som et samlingspunkt for familien. Julestemningen blev for alvor dominerende, og nostalgien fik lov at fylde. Og Nyborg Voldspils version af “Jul i Gammelby” bliver netop det: Nostalgisk, hyggelig, ”julet” og en kærlighedserklæringen til julen. Julen er hjerternes fest, og dette års vinterforestilling er fyldt med kærlighed, og skal minde os om de vigtige ting i livet, og bringe os tættere sammen med dem vi holder allermest af.

Kom og tilbring et par hyggelige timer på Slotsmøllen og bliv fyldt med den helt rigtige julestemning sammen med 50 andre medlemmer af Østfyns Erhvervsråd.

I pausen mødes vi på borde reserveret til Østfyns Erhvervsråd og så vil der blive serveret gløgg og æbleskiver til alle vores deltagere -  så rammerne er i den grad lagt for en rigtig hyggelig aften

Forestillingen løber af stablen: 

Torsdag den 8 december 2022 kl. 19 på Slotsmøllen


Tilmeldingen til arrangementet foregår nedenfor og kan man ikke selv komme, så er man meget velkommen til at give sine 2 billetter videre til samarbejdspartnere, loyale medarbejdere eller andre man syntes skal have en god oplevelse.

Det er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd at deltage, men udebliver man fra arrangementet efter man har tilmeldt sig uden afbud, så koster det en kuvertpris på 250 kr 

Tilmelding foregår ved at sende en mail til info@ostfyn.dk

Tilmeldingsfristen er tirsdag den  den 6 december 2022 kl. 12.00 og de 50 billetter bliver fordelt efter først til mølle princippet. 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften

Med venlig hilsen 

Mikael Danielsen
Østfyns Erhvervsråd