1168486 560X373

Hygge på Jimbos

22 nov 2023
16 - 18

Det glæder os at kunne meddele at Årets erhvervsvirksomhed Jimbos Kaffebar, åbner dørene op for Østfyns Erhvervsråds medlemmer.

Jim Wichmann startede Jimbos Kaffebar fordi han savnede restauratørlivet og byen manglede et "skævt sted" og han var tit blevet spurgt om hvornår han startede op igen. 

Ideen bag Jimbos Kaffebar var at det skulle være intimt, folkeligt med plads til alle og for Jim en privat lille overskuelig cafe, indrettet så det var nemt for Jim at arbejde i.

Jimbos Kaffebar summer af liv, fordi der er plads til alle slags mennesker herunder børn unge og ældre samt enlige Mange nye venskaber starter hos Jimbos Kaffebar fordi atmosfæren er til det og personalet er enormt udadvendte og imødekommende over for alle og dygtige til at præsentere folk for hinanden.

Så kom forbi Jimbos Kaffebar og få et glas gløgg og æbleskiver, mens du netværker med andre medlemmer af Østfyns Erhvervsråd.

Vi gør opmærksom på at den enkelte virksomhed max. kan deltage med 2 personer i alt og at de er et begrænset deltagerantal på 30 til dette arrangement.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen til nogle hyggelige timer.


Dato: Onsdag den 22 november 2023 kl 16-18
 
Sted: Jimbos Kaffebar - Nørregade 11A 7 , 5800  Nyborg
 
Pris: Arrangementet er gratis for medlemmer af Østfyns Erhvervsråd.  

Tilmelding: Senest mandag den 20 november 2023 kl 12.00 - Skriv til info@ostfyn.dk for at tilmelde dig